Crno-beli DEKLASIRALI VRANJANCE

Lokalni sport - Nedelja 25.11.2018 - 21:47

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Dinama iz Vranja sa 6:0 (2:0) u meču 17. kola Superlige Srbije.

Vranjance načeo kiks u 37. minutu FOTO: RTS/printscreen Vranjance načeo kiks u 37. minutu FOTO: RTS/printscreen
Partizan je potpuno deklasirao goste iz Vranja, čime je iskoristio remi u Nišu Radničkog i Zvezde i smanjio zaostatak za prvoplasiranom i drugoplasiranom ekipom na tabeli.
 
Crno-beli su od starta meča bili bolja ekipa, ali nisu mogli da probiju do tada veoma koncentrisanu i organizovanu odbranu gostiju.
 
U tome su im ipak pomogli fudbaleri Dinama, tačnije golman Đurić, koji je napravio veliki kiks nakon ubačene lopte Pantića nakon prekida u 37. minutu.
 
Samo četiri minuta kasnije, Nikolić je uposlio Rikarda, koji se dobro snalazi ispred golmana gostiju i duplira prednost domaćina.
 
U drugom poluvremenu Partizan je potpuno deklasirao rivala, prvo je u 55. minutu Pantić došao do svog drugog gola, ovaj put je to uradio odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca.
 
Gosti su se u završnici potpuno predali, što je Partizan znao da iskoristi. 
 
Nakon duge povrede u redove Partizana na teren se vratio Tošić koji prvu asistenciju na meču upisuje u 78. minutu proigravši Rikarda na drugoj stativi.
 
Druga asistencija Tošića nastala je u 86. minutu, kada je odlično uposlio Ivanovića, koji nije imao težak posao da savlada golmana Dinama.
 
Tačku na meč stavio je Nikolić, ponovo je asistent bio Tošić, a Nikolić je nakon starta Đokića nad Ivanovićem, postigao gol pred praznom mrežom.
 
Partizan je upisao svoju desetu pobedu u 17 odigranih mečeva i nalazi se na trećoj poziciji na tabeli, sa dva boda manje od drugoplasiranog Radničkog, a 11 od lidera tabele Crvene zvezde.
 
Dinamo je zabeležio 14. poraz i nalazi se na poslednjem mestu tabele sa samo sedam bodova, sedam manje od 15. Zemuna.
 
Naredni meč Partizan igra u Lučanima protiv Mladosti 1. decembra, istog dana Dinamo dočekuje Radnički.
 
OK Radio, RTS

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: