Dan odluke za Pčinju

Lokalni sport - Četvrtak 20.06.2013 - 09:15

VRANJE - Fudbaleri Pčinje iz Trgovišta u četvrtak igraju finalnu utakmicu za plasman u Nišku zonu protiv ekipe Topličanina iz Prokuplja u Nišu, na stadionu Car Konstantina na Bubnju, od 17 časova u 30 minuta.

Detalj sa mečeva Pčinjske lige Detalj sa mečeva Pčinjske lige

U Trgovištu vlada prava fudbalska groznica i očekuje se da veliki broj navijača pođe put Niša organizovano, autobusom, ali i privatnim kolima.

U prvoj utakmicu kvalifikacija Pčinja je savladala ekipu Grackog iz Starog Grackog sa 4:1, a Topličanin ekupu Tanaska Rajića iz Pirota 1:0.

Milan Milenković, najbolji iograč u strelac Pčinje, a ujedno i Pčinjske okružne lige, zna da ih očekuje teška i nezvesna utakmica, ali se, kao i njegovi saigrači, nada uspehu i velikom slavlju.

- Veliki je ulog za nas plasman u Nišku zonu i sa malo sportske sreće koja je neophodna nadamo se pobedi.

Biće paklena vrućina, moramo igrati oprezno i rasporediti snagu za celu utakmicu.  

Topličanin je nekadašnji drugoligaš i srpskoligaš, ima dugui tradiciju, ali to ne znači da trenutno ima bolju ekipu od nas – kaže Muilenković.

U slučaju da se utakmica završi nerešenim rezultatom pristupiće se izvođenju jedanaesteraca.

Prema oceni stručnjaka Topličanin je blagi favorit, ali šanse se daju i ekipi Pčinje koja u svojim redovima ima nekoliko pojedinaca koji su prevazišli i Nišku zonu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: