DEBAKL Dinama na Banovom brdu

Lokalni sport - Subota 06.10.2018 - 18:47

U utakmici 11. kola Super lige Srbije, Dinamo iz Vranja doživeo je pravi debakl, izgubivši na gostujućem terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 6:1.

Dinamo ostaje na poslednjem mestu tabele FOTO: YouTube/Printscreen Dinamo ostaje na poslednjem mestu tabele FOTO: YouTube/Printscreen
Golove za Čukarički postigli su Luka Stojanović u 36. i 55. minutu, Slobodan Tedić u 50, Darko Puškarić u 53, Miladin Stevanović u 58. i Darko Zorić u 63. minutu. 
 
Strelac utešnog pogotka za Dinamo bio je Željko Dimitrov u 62. minutu.
 
Ekipa s Banovog brda je upisala šestu pobedu od početka šampionata i četvrta je na tabeli sa 22 boda, dok je Dinamo poslednji sa šest bodova
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
coce
07.10.2018. , 10:15
Sad su svi krivi,sudije,delegati,Nesi,Gonzi,tereni itd.itd na drugi mestima se trener promeni i pokusa da se spase posrnula ekipa i osvezi novim pristupom kao recimo Radnik iz Surdulice koji je promenio vise trenera dok ne napravi rezultat,trener Dinama bruka grad ne samo rezultatima nego prevashodno svojim ponasanjem koje je na nivou jednog prostaka.