Dinamo konačno ubedljivo slavio

Lokalni sport - Četvrtak 18.04.2013 - 15:04

FK Dinamo iz Vranja predvođen trenerom Aleksandrom Antićem, deklasirao je ekipu Morave iz Ćuprije, savladavši je, u vanrednom 21. kolu u Vranju, rezultatom 6:0.

Veličković u prvom planu Veličković u prvom planu

Vranjanci su dominirali na terenu, a posebno u drugom poluvremenu kada je se razigrao mladi Petar Veličković (20) i činio čuda po levoj strain, dovodeći protivnike u bezizalzanu situaciju.

Veličković je ponikao u mlađim kategorijam OFK Vranje, a potom igao i za pionire Dinama, bio reprezentativac RIS za mlađe katehgortije, da bi kadetski i omladinski staž završio u superligaša ekipu Jagodine.

Bio je na kaljenju u Slogi iz Despotovca, a pre povratka u Dinamo igrao je za leskovačku Dubočicu 1923.

Ekipa Morave iz Ćuprije pokazala je skormne igračke mogućnbosti, pa su se mnogi s pravom pitali da li uopšte liče na fudbalski klub.

Pred oko 200 gledalaca, stelci za GFK Dinamo bili su: Nikola Tasić Pirlo u 5. i 60., Nikolić u 31., Veličković u 65. i 77. i Miloš Ž. Tasić u 89. minutu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: