Dinamo krenuo pobedom

Lokalni sport - Ponedeljak 29.07.2013 - 08:25

Fudbaleri Dinama iz Vranja, članovi Niške zone, u svojoj prvoj kontrolnoj utakmici u novoj sezoni savladali su novog srpskoligaša, ekipu SFK Moravac iz Predejana sa 1:0.

Strelac Veličković, levo Strelac Veličković, levo

Utakmica je odigrana po sparnom, toplom vremenu, što se odrazilo na kretanje i zalaganje fudbalera, posebno u prvom poluvremenu.Janjić je imao izglednu priliku da Moravac dovede u vođštvo, ali kada se našao sam pred golmanom Donioćem traljavo je šutirao.

Trener Dinama Ivan Jovanović izveo je u prvom poluvremenu trenutno najjači sastav, ali su gosti tada dominirali preko vremešnog Janjića koji se poigravao na sredini terena i kontrolisao igru.

Fudbaleri Dinama su se prenuli iz dremeža u drugom poluvremenu, zaigrali agilnije i u 60. minutu došli do gola i pobede.

Bio je to izvanredan potez Petra Veličkovića, koji se nakon probe u Radničkom iz Pirota, vratio u Dinamo.

Veličković je iskosa sa šesnaest metara rezantnim zdrcem savlado Zdravkovića koji je nemoćno ispratio loptu u mrežu.

Trener gostiju, Siniša Stančić, izjavio je da je u ovog puta šansu pružio brojnim mladim bonus igračima kako bi mogao da zna na koga može da računa u sezoni.

Istakao je da nisu igrali dvojica najiskusnijih, Vladica Đorđević, koji se vratio sa Islanda i MiIivoje Stojanović, koji je igrao za niz drigoligaških i srskoligaških ekipa, uključujući i Dinamo.

Prema najavama predstavnika Moravca, ovih dana očekuju da za njih potpišu ugovor još dva zvučna fudbalska imena.

Sveopšti utisak je da je prikazana spora igra sa obe strane, nepovezana, bez tečnih akcija i organizacije.

Viđeno je jedno prijateljsko odmeravanje snaga, koje nije zadovoljilo malobrojne gledaoce,

Dinamo je pokazao da s pravom nosi ulogu favforita u Niškoj zoni, jer silna pojačanja za sada opravdavaju tu ulogu.

Prema prikazanim igrama, Dinamu će najozbiljniji konkurent za prvo mesto biti ekipa Svrljiga, koja se takođe pojačala iskusnim fudbalerima, poput Sokolova i golmana Bizjaka.
 
DINAMO (VRANJE) - SFK MORAVAC (PREDEJANE) 1:0

Vranje. Stadio Pamučnog kombinata, Strelac: 1:0 Veličković u 60. minutu, Gledalaca: 100, Sudija: Ivan Đorđević (Vranje).

DINAMO: Danić, M. Stojković, Stanković, Ilić, Miloš Tasić, Trajković, Đokić, Mirković, Vojinović, Miloš Ž. Tasić, Veličković. Igrali su još: Simić, A. Stojković, Denić, Petković, Milan Tasić, Filipović, Savić.

SFK MORAVAC (PREDEJANE): Zdravković, Marković, Nikolić, Vjetrović, Stoijiljković, I. Trajković, Janjić, M. Stanković, B. Stanković, Arsić, A. Stanković. Igrali su još: Stamenković, Vukojević, Stanisavljević, Cojić, P. Trajković, Mitić, Petrović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: