Dinamo nastavlja sa pobedama

Lokalni sport - Nedelja 17.02.2013 - 12:40

Fudbaleri Gradskog fudbalskog kluba Dinamo, na čelu sa novim trenerom Sinišom Stančićem, počeli su sa igranjem kontrolnih utakmica i pobedama.

Detalj sa mečeva Dinama Detalj sa mečeva Dinama

U sredu su igrali na Gradskom stadionu protiv zonaša Sloge iz Leskovca i podeili sa 2:0. strelci su bili Miloš Ž. Tasić i Spasić.
 
Juče su ponovo ugostili zonaša, ekipu BSK iz Bujanovca i pobedili sa 4:0.

Golovima se malobrojnoj publici predstavio iskusni golgetar Saša Stojanović Kerča. Igrao je u drugom poluvremenu i postigao dva pogotka.

Prvi utisci su da će, uprkos pobedama nad zonašima, Dinamo imati problema u svim fazama igre. Pobede su ostvarene u drugom poluvremenu, kada su startne postave na obe strane promenjene.

Iako su se Vranjanci pojačali sa četiri-pet fudbalera sa strane, uglavnom iz Leskovca, te povratnicima Osmanovićem, Stojanovićem i Makićem, te da su zadržali gotovo sve igrače od jesenas, utisak je da znajačnijeg kvalitativnijeg pomaka u igri neće biti.

Dovedena pojačanja nisu bolja od domaćih igrača, a povratnici, posebno Osmanović, služiće za zasmejavanje publike.

Da bi se opstalo u ligi, trebaće da se pobede svi protivnici kod kuće i  donesu četiri do šest bodova sa strane.

To praktično znači, da će biti pune ruke posla za novu upravu, predvođenu predsednikom Draganom Popovićem i potpresednikom Nebojšom Zupančićem.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: