Dinamo obećava: "Niški cirkus" neće se ponoviti

Lokalni sport - Petak 22.03.2013 - 10:34

Fudbaleri Dinama, razočarali su igrom u 1. kolu prolećnog dela prvenstva, izgubivši u Nišu od prosečne ekipe Car Konstantina, rezultatom 3:1.

Ilustracija sa mećeva Dinama Ilustracija sa mećeva Dinama

Pošto se Dragan Popović, predsednik Dinama, ne javlja na telefon već skoro dva meseca, prinuđeni smo da do izjava dođemo od ljudi bliskih njemu i njegovom potpresedniku Nebojši Zupančiću.

- Održan je sastanak sa igračima i stručnim štabom i svi su obećali da se “niški cirkus” više neće ponoviti.

Igra u prvih 20 minuta to obećava. Nakon primljenog prvog gola koji je postigao iskusni Milan Lazarević pošlo je sve naopako.

Primili smo i drugi gol u prvom poluvremenu, nakon prekida koji je, ponovo, izveo Lazarević.

Na njegov centaršut odlično je odreagovao Blagojević i glavom zakucao loptu u mrežu – kaže naš sagovornik.

Vođstvo Nišlija  iritiralo je Vranjance, posebno pojedince iz uprave  Dinama.

- To je praksa u Dinamu, da kada ide ili ne ide timu neko od čelnika kluba, bez obzira što se ne razume u fudbal, uđe i drži lekcije igračima, ali i trenerima.

Ne verujem da je ovog puta tako bilo, mislim da su pojedinci samo pružili podršku igračima i posebno treneru Siniši Stančiću.

To se odmah videlo po izlasku na teren jer je mlađanog Savića  zamenio iskusni, legenda srpskog i vranjaskog fudbala, Dejan Osmanović Kaleja – priča naš sagovornik.

Izlazak Osmanovića na teren, oko 300 gledalaca, većina pristalica Car Konstantina dočekala je sa oduševljenjem.

Posebno, kada je počela utakmica, a Osmanović sa svojih 40 godina i višak kilograma izvodio bravure koje su uveseljavale publiku i dovodile do suza od smeha.

- Bilo kako bilo, ponavljam, a to je zaključak svih aktera u Dinamu, “niški cirks” se neće ponoviti, dolazi nam leskovačka Dubočica, za koju igraju većinom omladinci i оčekujemo sigurnu pobedu.

Vreme je da se trgnemo, dosta je para uloženo u trenera i dovedene igrače,  mora to da donese bodove i opstanak u ligi – završava naš sagovornik.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: