Dinamo po bod u Trstenik

Lokalni sport - Subota 02.06.2012 - 00:28

Fudbaleri Dinama, u pretposlednjem, 29. kolu, Srpske lige „Istok“ gostuju u Trsteniku istoimenoj ekipi sa namerom da ostanu neporaženi i nastave sa nizom uspeha koji ima je ovog proleća dva kola pre završetka prvenstva obezbedio opstanak.

Utakmica se igra u subotu od  17 časova.
 
Dinamo se nalazi na 9. mestu, u takozvanoj zlatnoj sredini, i želja je da tu ostane  i da pokuša da u naredna dva kola, protiv Trestnika i surduličkog Radnika, osvoji što više bodova. 
 
Trenutno ima 38 bodova, 11 pobeda, 5 nerešenih susreta i 12 poraza. Gol razlika je 34:36.
 
Vranjanci bi sa eventualane dve pobede mogli da prvenstvo završe na sedmom mestu što bi bio značajan uspeh, s obzirom da su na početku prolećnog dela prvenstva slovili za jednu od ekipa koja će se grčevito boriti za opstanak.
 

Drugi predstavnik Pčinjskog okruga u Srpskoj ligi, ekipa Radnika dočekuje ekipu Kopaonika iz Brusa i apsolutni je favorit, mada Surduličani ovog proleća igarju promenljivo i gube utakmice onde gde se najmanje očekuje.   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: