Dinamo PREZADOVOLJAN, Proleter PREPONOSAN

Lokalni sport - Četvrtak 04.04.2019 - 10:24

Treneri Dinama iz Vranja i Proletera iz Novog Sada, Dragan Antić Recko i Dragan Radojičić, prezadovoljni su podelom bodova u međusobnom susretu dve ekipa u 29. kolu Super lige Srbije.

Međusobno poštovanje dva trenera FOTO: YouTube/Super liga Srbije Međusobno poštovanje dva trenera FOTO: YouTube/Super liga Srbije
Na konferenciji za novinare nakon meča u Novom Sadu koji je završen bez golova, dvojica stručnjaka su izrazili međusobno poštovanje i odali priznanje fudbalerima na prikazanoj igri.
 
Prvi čovek Dinama Dragan Antić Recko je najpre čestitao Proleteru na zasluženom ulasku u plej of.
 
- Nama je ovo veliki bod; igrali smo bez šest standardnih igrača tako da smo prezadovoljni rezultatom.
 
Proleter je ima malo više šansi ali mislim da je rezultat 0:0 sasvim OK - rekao je Antić i čestitao i svojim igračima na prikazanoj igri i borbi.
 
Osvojeni bod protiv Dinama za Proleter znači i ulazak u najboljih osam u Super ligi što je ogroman uspeh za ekipu iz Novog Sada.
 
Šef stručnog štaba Proletera Dragan Radojčić je kazao da je prvi put stećan što je utakmica završena nerešenim rezultatom.
 
- Mi smo svoj cilj ispunili i preponosni smo na ovaj rezultat; iako nismo kalkulisali niti smo igrali na remi, situacija je tako nalagala jer je Dinamo stajao odlično na terenu.
 
Nikad nisam pričao iz kurtoazije, Dinamo zaista ima kvalitet da ostane u ligi jer jako dobro igraju, brza su, agresivna i spremna ekipa - rekao je on i poželeo Dinamu i Draganu Antiću sve najbolje u nastavku prvenstva.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
04.04.2019. , 11:21
Jos jedna perfidno namestena utakmica