Dinamo pun Leskovčana

Lokalni sport - Subota 27.07.2013 - 10:58

U novoj sezoni dres Dinama iz Vranja trebalo bi da nosi i više Leskovčana: golman Aleksandar Danić, Nikola Đokić, Zvonimir Stanković i Nebojša Ilić.

Pojačanje - golman Danić iz Leskovca Pojačanje - golman Danić iz Leskovca

Tu je, od prošle sezone bek Spasić koji je, takođe, igrao za nekoliko leskovačkih klubova i Vlasinu.  

Iako se rukovodstvo Moravca njih odreklo, jer klub iz najfudbalskijeg sela u južnoj Srbiji renovira tim i dovodi zvučna fudbalska imena spremna za osvajanje prvog mesta, oni su prava pojačanja za Dinamo, s obzirom na kvalitet Niške zone koji je kod većine klubova na amaterskom nivou.
 
Treba napomenuti da je Mrštane napravilo sportski centar sa četiri fudbalska terena.

Za navijače Dinama, dobra vest je i da se vratio “Keža”. Naime, Stefan Nikolić Keža (18), jedan od ponajboljih mladih bonus fudbalera Dinama ostao je veran klubu, iako je nameravao da promeni sredinu.

Nikolić je bio ne probi u Železniku, ali kako saznajemo, uprkos odličnim igrama nije se dogovorio oko uslova sa upravom kluba.

Dinamo, koji se ovog leta silno pojačava za start u Niškoj fudbalskoj zoni, namerana da nadmoćno osvoji prvo mesto.

Dovedena su četvorica fudbalera Moravca Oriona iz Mrštana, iskusna, koja su igrala Srpsku ligu.

Dinamo, kako najavljuju iz uprave, namerava da angažuje još nekolicinu proverenih fudbalera i nadmoćno osvoji prvo mesto i vrati se u Srpsku ligu “Istok”.

Na tom putu Dinamo će najveće rivale imati u Svrljigu. leskovačkoj Slogi, Zaplanjcu iz Gadžinog Hana, Balkanskom iz Dimitrovgrada i Vlasini iz Vlasotinca.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: