Dinamo se silno pojačao

Lokalni sport - Četvrtak 25.07.2013 - 09:50

Nakon ispadanja iz Srpske lige “Istok” u Nišku zonu, čelnici Dinama iz Vranja krenuli su sa stvaranjem novog tima, koji prema njihovim rečima treba “da se prošeta kroz ligu”.

Sa treninga Dinama Sa treninga Dinama

Sigurno je da je vranjski zonaš jedini u Srbiji koji je rešio da odreši kesu i posegne za brojnim pojačanjima.

Na stadionu Pamučnog kombinata je uigrana ekipa sa Nebojšom Zupančićem na čelu, sekretarom Ivom Mladenovićem, a kao pojačanje tu je bivši sekretar Dinama, Bata Vučković.

Agilno rukovodstvo, koje ima punu podršku gradonačelnika Zorana  Antića, najpre je dovelo trenera Ivana Jovanovića iz Niša, koji je već bio u Dinamu u sezoni 2005/2006, kada je ekipa ušla u Prvu ligu, a potom i fudbalere.

Dovedeni su  polušpic Đokić, štoper Stanković i golman Danić iz Moravca iz Mrštana kod Leskovca, ostavljen je i desni bek Spasić koji je takođe igrao ranije za Moravac, a vratio se Radnika i napadač Vojinović.

Od pojačanje najzvučnije ime je Nikola Đokić koji je već, ranije, nekoliko sezona igrao za Dinamo, a ponikao je u leskovačkoj Dubočici.

No, to nije konačan spisak pojačanja, prema nezvaničnim izjavama, uprava  Dinama namerava da dovede još četiri zvučna pojačanja, a za to je zadužen Bata Vučković.

 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: