Dinamo spreman za nastavak

Lokalni sport - Utorak 12.03.2013 - 09:34

Fudbaleri gradskog fudbalskog kluba Dinamo pobedili su u generalnoj probi pred početak prvenstva u Srpskoj ligi “Istok” ekipu Radnika, rezultatom 2:1 i pokazali da će od starta krenuti u osvajanje potrebnih bodova i bega sa dna tabele.

Ilustracija Ilustracija

Ekipa Dinama će, koju će predvoditi leskovački trener Siniša Stančić, najviše polagati nade u svoju odbranu koju sačinjavaju iskusni golman Goran Ristić, štoperi Miloš J. Tasić i Nenad Trajković Vučko, kao i talentovani spoljni bek Milan J. Tasić.

Tu su i igrači sredine terena Makić i Nikola Tasić Pirlo.

Prolećni deo prvenstva biće šansa za mnoge fudbalere, pre svega one mlade, poput Nikolića, Jovića, Savića, Aleksandra Stojkovića…

Dinamo je savladao na generalnoj probi Radnika u Surdulici i ne toliko pokazao svoju jačinu koliko slabost Surduličana koje trenira poznata Zvezdina igračka legenda Cvijetin Blagojević.

Blagojević će imati pune ruke posla ove nedelje da ispravi sve nedostatke svojih prvotimaca, posebno one u taktičkom delu igre u poslednjoj fazi odbrane.

Rukovodstvo Radnika je ove zime dovelo sve igrače sa strane, ali njihovo uklapanje u sistem igre koji forsira Blagojevića ide sporo i traljavo.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: