Dinamo u CAJTNOTU: Moguće ODLAGANJE meča sa Vojvodinom

Lokalni sport - Utorak 26.03.2019 - 11:53

Dinamo iz Vranja bori se sa vremenom kako bi stadion "Jumka" osposobio za meč sa Vojvodinom u subotu 30. marta.

Postavljena sedišta na zapadnoj tribini, ali to nije sve FOTO: FK Dinamo/B. Spasić Postavljena sedišta na zapadnoj tribini, ali to nije sve FOTO: FK Dinamo/B. Spasić
Radovi na stadionu „Jumka” se privode kraju, tribine su ofarbane, dok je instaliranje sedišta na dograđenoj zapadnoj tribini završeno.
 
Prema rečima prvog čoveka kluba Dragana Antića Recka, ostalo je krečenje svlačionica i postavljanje tuševa
 
- Sređujemo sve detalje potrebne za igranje, tako da dolazak članova Komisije za stadione FSS očekujemo sutra, ili u četvrtak, kada sve bude završeno – kaže Antić za Sportski žurnal.
 
Dinamo već odranije planira da utakmicu sa Vojvodinom odigra na svom terenu u Vranju.
 
Mnogo nam je važno da mečeve igramo na našem stadionu, pre svega, iz finansijskih razloga. Zbog toga se trudimo da radovi budu završeni na vreme, u suprotnom tražićemo odlaganje duela sa Vojvodinom - navodi Recko.
 
On dodaje da Grad nije hteo da pomogne višemesečnu rekonstrukciju „Jumkovog” stadiona.
 
Kako kaže Recko, lokalna samouprava od avgusta prošle godine nije uplatila nikakva finansijska sredstva, tako da je rekonstrukcija stadiona otežana.
OK Radio, Sportski žurnal

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: