Dinamo u Super ligi startuje PRE ROKA

Lokalni sport - Sreda 18.07.2018 - 10:13

Uprava FK Crvena Zvezda saopštila je da će duel prvog kola Super lige Srbije protiv Dinama iz Vranja biti odigran u petak umesto u subotu, kako je to rasporedom najavljeno.

Težak meč Težak meč "žutih" na debiju u Super ligi Srbije FOTO: OK Radio
Prvobitno je bilo planirano da se meč protiv Dinama iz Vranja na stadionu „Rajko Mitić“ igra u subotu od 20 časova, ali će on biti igran 24 sata ranije.
 
Odlučeno je da taj susret otvori novu sezonu u petak, baš kada će u Novom Sadu igrati i Vojvodina i Mladost iz Lučana.
 
Crvena Zvezda je objavila i cene karata za meč protiv Vranjanaca, a one će iznositi 300, 400 i 500 dinara.
 
Nakon izbacivanja letonskog Spartaksa i zakazanih duela sa litvanskom Suduvom, Crvena zvezda je zatražila i dobila novi termin premijerne utakmice Superlige Srbije za sezonu 2018/2019.
 
Prvi meč protiv Suduve Zvezda će igrati u utorak, takođe na svom stadionu.
 
Zbog žestokog ritma utakmica na samom početku sezone srpski šampion želi sebi da obezbedi dan više odmora i pripreme za predstojeći meč na evrosceni.
 
Kako ocenjuju sportski izveštači, Vladan Milojević će verovatno značajno promešati karte na meču protiv Dinama, pa se očekuje da šansu dobiju oni igrači koji su imali manju minutažu protiv Spartaksa, kao i oni kojima su mečevi neophodni da bi došli do optimalnog nivoa forme.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: