Dinamo u Svilajincu

Lokalni sport - Petak 25.05.2012 - 12:02

Fudbaleri vranjskog Dinama, u 28. kolu Srpske lige „Istok“ gostuju u Svilajincu ekipi Radničkog, koja je drugoplasirana na tabeli, sa nadom da ostanu neporaženi.

Vranjanci su obezbedili opstanak u ligi i sada obećavaju, u poslednja tri kola, igru za publiku, kvalitetnu i efikasnu.

 

Ekipa Radničkog dugo je bila lider na tabeli, da bi poslednjih pet utakmica izgubila za redom i prepustila tron ekipi Timoka iz Zaječara.

 

Da li će rezultatski post prekinuti protiv Dinama ili će nastaviti sa neuspesima u mnogome će zavisti i od fudbalera Dinama i taktike koju je pripremio trener Davor Tasić.

 

Očekuje se da Dinamo bude kompletan, da se u tim vrati Igor Stojković, kome je na prethodnoj utakmici protiv Kopaonika iz Brusa pozlilo, pa je morao da bude zamenjen na poluvremenu.

 

Utakmica u Svilajncu igra se u subotu sa početkom od 17 časova.

 

Ostali parovi 27. kola su: Car Konstantin – Radnik, Kopaonik – Trstenik PTT, Timok – Balkanski, Žitorađa – Borac )B), Radnički (P) – Trgovački (J), Svrljig – Sloga i Hajduk Veljko Vlasina. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: