Dinamovi omladinci oslabljeni do boda

Lokalni sport - Nedelja 20.05.2012 - 19:28

Omladinci Dinama, u derbi meču Omladinske lige regiona istočne Srbije grupa “Jug”, osvojili su u Nišu bod protiv ekipe Sinđelića, igravši nerešeno 0:0.

Omladinci Dinama Omladinci Dinama

Utakmica je imala veliki takmičarski značaj jer može da odlučuje o prvaku lige koji direktno ulazi u elitnu Kvalitetnu ligu Srbije.

Za prvaka lige bori se pored Dinama i ekipa Timoka iz Zaječara. Vranjanci su u međusobnim duelima sa Zaječarcima bili superiorniji, u Vranju su ih savladali, rezultatom 3:1, a u Zaječaru igrali nerešeno 1:1.

Ipak, u odlučujućim utakmicama protiv slabijih protivnika, kada se rešava pitanje prvaka, Vranjanci su bili “hendikepirani” jer su tada najbolji pojedinci imali obaveze prema prvom timu.

Ni protiv Sinđelića nije bila bolja situacija za trenera Slobodana Zdravkovića Makija. U Nišu se igralo danas kada i prvi tim Dinama igra kod kuće sa ekipom Kopaonika iz Brusa.

Zbog podudaranja termina, najbolji omladinaci, koji igraju za prvi tim, ostali su u Vranju.

Da li će nečija “nemarnost”, “neznanje” ili “namera” doprineti da omladinci ne budu prvi, pitanje je koje dugo muči najvernije navijače Dinama.

Omladinci Dinama i dalje ostaju u trci za prvo mesto, ali posle remija u Nišu sa znatno umanjenim šansama da ga i osvoje. 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: