Dominacija Radnika: Izabrani NAJ SPORTISTI Surdulice u 2018.

Lokalni sport - Ponedeljak 21.01.2019 - 11:27

Vranje - Nikola Vasiljević, prvi golman Radnika poneo je titulu najboljeg sportiste Surdulice u seniorskoj kategoriji, dok je šef struke Radnika Milan Milanović izabran za najboljeg trenera u 2018.godini.

Zajednički snimak nagrađenih FOTO: D. Mirčev Zajednički snimak nagrađenih FOTO: D. Mirčev
Treće priznanje Radniku pripalo je kao najtrofejnijem i najuspešnijem sportskom kolektivu.
 
Na ovogodišnjem izboru, titulu najbolje sportiskinje grada u seniorskoj kategoriji ponela je Kristina Milovanović i z Bokserskog kluba "Srbija", osvajač zlatne rukavice na takmičenju Regiona Istočne Srbije.
 
Najuspešniji klub u mlađoj kategoriji (do 16 godina) je po odluci žirija KK Radnik, a pojedinačna priznanja za najbolje u mlađoj kategoriji poneli su odbojkaši
 
Najbolji sportista u mlađoj kategoriji je po mišljenju žirija Mile Nikolić iz OK Surdulica. 
 
Nikolić igra na poziciji tehničara i jedan je od kandidata za sastav muške pionirske odbojkaške reprezentacije koja bi trebala da krajem aprila bude učesnik kvalifikacionog turnira za odlazak na Evropsko prvenstvo.
 
Za najbolju sportistkinju grada u ovoj kategoriji izabrana je Svetlana Anđelković, takođe iz OK Surdulica.
 
Pored ovih priznanja uručene su i nagrade najboljima u drugim kategorijama.
 
Za perspektivne sportiste: Lazaru Mitiću, Milanu Stamenkoviću, Veselinu Gašiću, Stefanu Ivanoviću i Vladanu Anđelkoviću, sva petorica iz mladjeg pogona FK Radnik; zatim Marti Marinković i Zorani Ivanović iz RK Radnik; Petri Veličković iz KK Radnik; Biljani Đorđević SUK Belo Polje; Marjanu Stankoviću iz KK Radnik; Petru Spasiću iz ŠK Radnik i Alenu Asanoviću iz BK Radnik.
 
Šestoro njih nagrađeno je i za ostvarene rezultate: Ivan Zdravković iz KK Radnik, Petar Stošić iz BK Srbija, Milan Stančević iz KK Tanden, Valentina Zareva iz PK Strešer kao i planinar Stefan Janković.
 
Izbor sportiste grada u Surdulici se organizuje već 17 godina, a poslednje tri pod okriljem Sportskog saveza opšine Surdulica, koji je inače organizator i svih sportskih manifestacija u ovom gradu. 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: