Đurović u potrazi za starterima

Lokalni sport - Sreda 24.07.2013 - 13:25

Vranje/Surdulica - Fudableri Radnika iz Surdulice, novog prvoligaša, naporno su trenirali i igrali konztrtolne utakmice na Vlasini.

pojacanje Jovanovic pojacanje Jovanovic


Trener Žarko Đurović pružio je šansu svim raspoloživim snagama, može biti delimično zadovoljan jer imaće još posla na uigravanju linija i pronalaženju startne postave.

Naporan rad i odigravanje utakmica u isto vreme uticao je na svežinu fudbalera, pa su i rezulatai bili u drugom planu.   

U ekipi Radnika ima dosta iskusnih prvoligaških igrača, pa se očekuje da trener Đurović uspešno uigra sve linije tima i prvenstvo u Prvoj ligi Srbije otvori uspešnim rezultatima po svoj tim.

Jedna od zanimljivih utakmica Surduličana bila je odmervanje snaga protiv novog srpskoligaša ekipe Morvaca iz Predejana, koja je završena nerešenim rezultato 1:1.

Prvo poluvreme je pripalo Radniku, a drugo Moravcu. Za Radnik je nastupio bivši igrač Dinama Nikola Stojanović, a za Moravac, takođe, dinamovci, Ivan Stojiljković i Ivica Arsić Maradona koji je bio najbolji akter utakmice.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: