Džudisti odlični u Nišu

Lokalni sport - Petak 14.06.2013 - 01:01

Stariji i mlađi pioniri i poletarci Džudo kluba Vranje ostvarili su veliki uspeh na međunarodnom kupu održanom u Nišu proteklog vikenda, osvojivši po šest zlatnih i srebrnih i 12 bronzanih medalja.

DžK Vranje DžK Vranje

Pioniri su u generalnom plasmanu bili treći, iza ekipa CSKA iz Sofije (Bugarska) i Niša.

Poletarci su osvojili prvo mesto u generalnom plasmanu.

- Ovim takmičenjem smo završili prolećnu sezonu  koja je bila izuzetno uspešna što je potvrda našaeg rada na treninzima, gde se kvalitet i potencijal bruse za dobre rezultate na takmičenjima.

Zahvaljujem se roditeljima na velikoj podršci, bez njih teško da bismo funcionbisali i pravili ovako vredne rezultate.

Naravno i Sportskom  savezu na sredstva koja je u mogućnosti da nam izdvoji – kaže Stojan Đorđević, trener vranjskih džudista.

Medelje su osvojili: zlato: Veljko Veličković, Vukašin Trajković, Mihajlo Arsić, Predrag Đorđević, Nikola Antanasijević i Danilo Jovanović.

Srebro su osvojili: Ognjen Nikolić, Bogdan Veličković, Marko Gačić, Emilija Pavlović, Ivana Gačić i Aleksandra Vidosavljević.

Bronzu su osvojili: Petar Trajković, Vuk Zlatković, Vukašin Arsić, Filip Jović, Jelena Mitić, Neda Stojilković, Dušan Filipović i Emilija Davidović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: