Ekonomac lako sa Vranjancima

Lokalni sport - Subota 30.11.2013 - 11:01

Futsaleri Vranja izgubili su, u 7. kolu Prve futsal lige Srbije, od šampiona lige ekipe Ekonomca u Kragujevcu sa 4:1.

Ilustracija Ilustracija

Vranjanci su u Kragujevac otputovali bez standardnih igrača, Igora Stojanovića Žiketa i Danijala Stošića Dake bez šansi na uspeh, ali nisu se obrukali bez obzira što su imali ulogu autsajdera.

Dok su imali snage, u prvom poluvremenu, pružili su snažan otpor lideru na tabeli. Na golu je briljirao Žikica Ristić, igrali su čvrstu odbranu i napadali kontrama.

Domaćin je došao u vođstvo u 6. minutu preko najboljeg pojedinca utakmice, Borka Surundžića.

Izjednačio je Predrag Pepa Nikolić u 13. minutu. Kad se očekivalo da će se prvo poluvreme završiti nerešenim rezultatom, Alen Petrić je doveo “studente” u vođstvo od 2:1, dvadestak sekundi pre kraja.

U drugom poluvremenu, mlada ekipa Vranja pala je na fizičkom i psihičkom planu, pa su Kragujevčani sa pola snage, odmarajući neke svoje reprezentativce lako stigli do rezultata od 4:1.

Nisu briljirali igrom, stvarli su šanse, pogađali stative i prečke, ali sve je to bilo sporo i nije ličilo  igri srpskog šampiona.

S druge strane, Vranjanci su se povukli duboko ispred gola Žikice Ristića, povremeno preko kontri imali kolosalne proilike, ali se je mladi Stevanović, u tri navrata, obrukao.

Teže je bilo promašitri nego pogoditi gol Momčilovića, ali neiskustvo nesumnjivo talentovanog Stervanovića učinilo je svoje.

Strelci za Ekonomac, u drugom poluvremenu, bili su: Borko Surundžić u 29. i Dejan Krstić Maslovar, autogol, u 37. minutu.

Za KMF Vranje su nastupili: Ristić, Nikolić, Krstić, Steavnović, Dodić, Veličković, Novković i Stanojević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: