Feniksima 15 zlatnih

Lokalni sport - Četvrtak 21.06.2012 - 10:27

Karatisti Feniksa osvojili su prvo mesto u generalnom plasmanu na tradicionalnom karate turniru „Jablanica OPEN“, odžanom u Medveđi, 17. juna.

KK Feniks KK Feniks
Pojedinačno osvojili su 15 zlatnih, sedam srebrnih i pet bronzanih medalja, u konkurenciji 20 ekipa i 190 takmičara.
 
Medalje su osvojili: Bogdan Trajković, dva zlata i bronza, Jovan Mančić, zlato i dve bronze. Luka Antić, dva zlata i bronza, Nemanja Raletić, zlato i srebro, Petar Mančić, dve zlata, Lazar Trajković, dva zlata, Lazar Antić, zlato i bronza, Jefimija Stamenković, zlato i srebro, Nevena Novković, zlato i srebro, Adrijana Novković, zlato i srebro, Luka Jović, zlato i srebro i Petar Cvetković, zlato i srebro.  
 
- Ovo je još jedan u nizu uspeha našeg kluba sa kojim smo okončali prolećnu sezonu. Nakon kraćeg odmora, sa radom nastavljamo na pripremama koje će biti organizovane u Kampu u Ohridu u julu mesecu – kaže Slavica Nikolić, trener vranjskih karatista.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: