Golman Ristić u Dinamu

Lokalni sport - Utorak 04.02.2014 - 08:45

Futsaleri kluba malog fudbala Vranje kreću u borbi za bodove, u prolećnom delu prvenstva Prve lige Srbije, protiv ekipe Bečeja u gostima, u petak, 7. februara.


Ujedno, to je derbi začelja tabele od čijeg ishoda će u mnogome zavisiti prvoligaška budućnost Vranjanaca.

Trener Goran Jović nije preterni optimista kada je u pitanju opstanak kluba u Prvoj ligi.

- Loše smo odigrali jesenas, morali smo da podmladimo tim jer su nas napustili iskusni Đorđević i Trajković.

Sada je otišao i golman Žikica Ristić u Dinamo, pa ćemo morati da ukažemo poverenje mladom i talentovanom Tasiću. Trenirali smo u Sportskoj hali, igrali su se turniri, nismo imali načina da fufsalere držimo pod kontrolom i odigramo jače kontrolne utakmice jer zbog teške finmasijske situacije u klubu igraju samo oni koji to žele na  amaterskoj osnovi.

Futsalerima čestitam na privrženosti klubu i gradu, ljubavi prema futsalu, pokušaćemo da damo sve od sebe kako bismo ostali u elitu, ali ovog puta, ne mogu da budem veliki optimista – kaže za OK Radio Jović.

Parovi 10. kola. Bečej – Vranje, Smederevo – VIK Naisus, SAS Marbo – Kopernikus, Ekonomac – Kolubara, Kalča – Novi Pazar.
Tabela, nakon jesenjeg dela prvenstva, Prve lige Srbije: Ekonomac 25, SAS Marbo 17, Smederevo 16, Kopernikus 15, Kalča 12, Novi Pazar 12, VIK Naisus 11,  Bečaj 10, Kolubara 3.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: