“I to je to”, ali i “Mi to tako”

Lokalni sport - Ponedeljak 13.01.2014 - 10:44

Vranje – Trećeg dana Novogodišnjeg futsal turnira koji organizuje Grad Vranje, Sportski savez i Sportska hala, ljubitelji malog fudbala mogli su da uživaju u utakmicama koje su donele mnogo golova.

Još jednom se pokazalo da je dosta prijavljenih ekipa koje igraju rekreativno i koje će biti eliminisane u predtakmičenju. Time će turnir najzad dobiti na kvalitetu zbog čega se dolazi na futsal utakmice.

Najveće interesovanje izazvale su utakmice između ekipa “I to je to” i “Kvlajvert i drugari”, kao i ekipa “Kafana Senta i Bum-Bum”.

Obe su završene pobedom ekipa “I to je to” i “Kafana Senta”, tesnim rezultatom 2:1.

Rezulatai, nedelja, 12. januar 2014.: Tehnička škola – 4. Brigada 1:5, ZZZJ – Kaleja i 82 8:3, Hajberi – Daton servis 2:7, Kaldarma – Plavi 6:0, Kafana Senta – Bum-Bum 2.1, I to je to – Kjavert i drugari 2:1, Cap-Cap – Dinamo 2:0, Dom učenika – Kul Taxsi Binta 6:8, M.N.S.I  - Mi to tako 6:2.    
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: