I Vranje daje ragbi reprezentativce

Lokalni sport - Četvrtak 21.03.2013 - 09:07

Boško Marković, Strahinja Jeftić, Nemanja Petrović, Filip Stošić i Stefan Stojilković potencijalni su juniorski i kadetski reprezentativci Srbije koji će ovog leta predstavlajti našu zemlju na evropskom festivalu za mlade ragbiste u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji.

Sa jednog meča Sokolova Sa jednog meča Sokolova

- Najbolji mladi igrači Srbije će se suprotstaviti odgovarajućim selekcijama evropskih zemalja.

Niz uspešno organizovanih turnira i međunarodnih utakmica ovog leta će se pridružiti i Evropski festivali za juniore i kadete – kaže za OK radio Dejan Škarić, predsednik, trener i igrač Ragbi kluba 13 Soko.
 
Reprezentativci Srbije u ove dve uzrasne kategorije dobiće priliku da se na svom terenu odmere protiv odgovarajućih selekcija sa kontinenta.

- Posle uspešne prošle godine što se tiče mlađih reprezentativnih selekcija naš klub će se truditi da i ove godine stvori sto više potencijalnih mladih reprezentativaca.

Da podsetim prošle godine u sastavu juniorske reprezentacije Srbije bilo je sedam naših igrača, a u katetskoj jedan.

Novina je što se stvara reprezentacija do 21godine, u kojoj bi okosnicu činili naši ragbisti – ističe Škarić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: