Izgubili prvo mesto zbog prevoza

Lokalni sport - Subota 21.12.2013 - 15:54

Stonoteniseri Vranja u poslednjem kolu prvenstva izgubili su neočekivano u Jagodini od istoimene ekipe minimalnim rezultatom 4:3 i prepustili prvo mesto u Drugoj ligi Jug ekipi Jedinstva iz Užica.

STK Vranje STK Vranje

Saopštenje za poraz, pošto su slovili za aposlutnog favorita  je bilo šturo, naime, pojedini mediji su objavili da zbog pehlade i bolesti večina standardnih igrača nije mogla da otputuje za Jagodinu.

 

Da nešto ne štima odmah se videlo po sastavu koji je nastupio jer u su ekipi bili Vranjanci, iskusni Branislav Milenković i talentovani dečaci.

 

Dakle, nije bilo nijednog igrača dovedenog iz Leskovca, a radi se supertalentovanim juniorima i kadetima, prvacima Srbije.
Objašnjenje je potraženo od uprave kluba, a jedan od članova, koji želi da bude anoniman, rekao je da igrači nisu bili bolsetni već nezadovoljni svojim statusom.

 

- Verovatno će van se javiti neko od onih koji vode klub i reći pravi razlog neodlaska. Ono što je nama, pojedinim članovima uprave, servirano je da su tražili da se pokupe automobilima u Leskovac gde žive, a da im je rečeno da dođu sami do Niša i da će odatle krenuti organizovano. Nisu pristali i ostali su kući.

 

Inače, sa njima, kad smo kompletni ubedljivo smo najjači u ligi. Da su pošli, pobedili bi Jagodinu maksimalnim rezultatom 4:0 – kaže naš sagovornik.

 

Tabela: Jedinstvo 17, Vranje 16, Kragujevac Spin 15,  Jagodina 15, Hajduk Veljko 14, SFS Borac 14, Bane 14, Dubočica 11, Prva Petoletka 10, Borac 10.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: