Jovin na meti Radnika

Lokalni sport - Četvrtak 17.01.2013 - 01:17

Mile Jovin, bivši fudbaler Crvene zvezde i kasnije trener u mlađim kategorijam srpskog šampiona, kao i nekoliko nižerazrednih klubova, pred potpisivanjem je ugovora sa surduličkim Radnikom.

Jovin Jovin

Poznato je da je Radnik završio prvenstvo u Srpskoj ligi bez trenera, jer je kormilo kluba napustio iskusni Ljubomir Crnokrak.

Klub je poslednja dva kola vodio pomočni trener Goran Jocić.

- Rukovodstvo FK Radnik traga za novim renomiranim trenerom s kim bi pokušalo da osvoji prvo mesto i plasira se u Prvu ligu.

Želja je bila da se dovede Slaviša Božičić koji je svojevremeno vodio Radnik i to sa velikim uspehom.

Do angažovanja Božičića nije došlo jer je poznati trener vezan ugovorom za crnogorskog ligaša, FK Bećići.

Druga izvesnija opcija je Mile Jovin koji je radio u mlađim kategorijama Zvezde i u junu 2011. godine dobio otkaz zajedno sa Cvijetnom Blagiojevićem, takođe, još jednom legendom Zvezde.

Jovin je pred vratima Radnika, ali dok njegov dolazak ne aminuje Novica Tončev, predsednik SO Surdulica, ništa nije izvesno. Moguće je da neko treći utrči ako se to Tončevu u međuvremenu zasviđa – kaže za OK radio  naš sagovornik, blizak upravi FK Radnik.    
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: