Jug glavni problem lige

Lokalni sport - Nedelja 10.02.2013 - 10:50

Košarkaši Juga, zbog stalnih dugovanja prema organima i savezu Prve srpske lige “Istok”, postali su pravi balast koji opterećuje svaki sastanak o aktuelnim problemima lige.

Sastanak čelnika lige Sastanak čelnika lige

Već se uveliko govori među čelnicima lige da se jedva čeka kraj prvenstva i ispadanje Juga iz lige što će, na žalost, pospešti rad takmičarske i disciplinske komisije.

- U više navrata KK Jug za “dlaku” je izbegao suspenziju i izbacivanje iz lige, a sve zahvaljući direktoru lige Nebojši Krstiću, koji i dalje ne može da shvati da Vranje, nekada prepoznatljivi košarkaški centar, bude prepušten stihiji i ljudima “kratke” pameti.

Da je imaju ni trenutka ne bi bili u klubu o kome odlučuju neki politički fićfirići sa lokala – navodi naš sagovornik iz Niša, blizak savezu i organima Prve srpske lige.

KK Jug trenutno duguje, na osnovu kazni, po dogovoru sa savezom i direktorom Krstićem, 2.000 dinara na osnovu prijave službenih lica protiv sportskog direktora Gorana Smiljkovića i 1.000 dinara zbog kazni za dosuđenu tehničku grešku Lazaru Markoviću.

To su kazne još iz novembra 2012. godine.

Dugovanja iz 2013. godine su 6.000 dinara kazne zbog nedovoljnog broja prijavljenih igrača na utakmici, 14.000 dinara neplaćenih troškova službenim licima i 1.000 kazne zbog tehniče greške dosuđene Aleksandru Popoviću.

Dakle, trenutna dugovanja KK Jug su  24.000 dinara. To za jedan ozbiljan klub ne bi predstavljalo nikakav problem, ali za klub, poput KK Jug, koji je u rasulu znači i više od mnogo.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: