Jug pred osvajanjem Letnje lige

Lokalni sport - Nedelja 30.06.2013 - 10:15

Mladi košarkaši Juga iz Vranja u nedelju od 19 časova igraju treću odlučujuću utakmicu plej ofa za prvaka utešne Letnje lige, gde su se takmičile druge ekipe iz regiona Leskovac, van konkurencije.

Ilustracija sa mećeva Juga Ilustracija sa mećeva Juga

U prvoj utakmici plej ofa u Letnjoj seniorskoj ligi za košarkaše utešne grupe,  mlada vranjska ekipa Jug 2 savladala je ekipu  Radana 2 iz Lebana sa 34 poena razlike, 89:55.

Ova dva najbolja tima u ligi koja se igra van konkurencije bore se za pehar RKSJS.

Prva četvrtina pripala je gostima iz Lebana da bi vranjski košarkaši ostale tri rešili u svoju korist. Plej of se igra na dve dobijene utakmice.

U sledećoj koja je odifrana u Lebanu mladi košrkaši iz Vranja su izgubili, rezultatom 71:67, pružili žestok otpor i bili na pragu pobede i osvajanja pehara.

U klubu su uvereni da će u trećoj utakmici savladati drugu ekipu Radana i proslaviti osvajnje prvog mesta i dodelu pehara.

Time će momci koje ternira Dejan Petrović, rođeni u rasponu od 1995. godine do 1997. i mlađi, pokazali da su veliki potencijal i budućnost vranjske košarke.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: