Juniori OK Vranje u TOP 16

Lokalni sport - Utorak 29.01.2013 - 10:30

Juniorska ekipa OK Vranje osvojila je prvo mesto, bez poraza, u takmičenju juniorskog prvenstva Srbije, prvi i drugi stepen i kvalifikovala se među 16 najboljih ekipa na završno prvenstvo za prvaka države.

Juniori OK Vranje Juniori OK Vranje

Vranjanci su bili bolji od ekipa: OK Mladost Vranje, OK Dubočica Leskovac, OK Radan Lebane, OK Toplički Vitezovi Kuršumlija i OK Topličanin Prokuplje.

Slavoljub Stojanović, trener OK Vranje, prezadovoljan je učinjenim jer u klubu stašava još jedna darovita generacija odbojkaša.

- Najveća borba vodila se između naše ekipe i Toplicanina iz Prokuplja, čiji se seniori takmiče u Prvoj ligi Srbije i gde se sa mlađi kategorijama kvalitetno radi.

Ipak, odlučila je naša spremnost, naša darovotost, veliki potencijal i kvalitet momnaka koji nisu znali za poraz. O tome govori da smo izgubili samo tri seta – kaže Stojanović.

 

Juniore Vranja očekuju pripreme za drugi krug takmicenja polufinale juniorskog prvenstva Srbije.

 

Atmosferra u klubu je na visokom nivou, svi su spremni da učine sve kako bi mladi odbojkaši imali odgovarajuće pripreme za nastavak takmičenja.

 

Ovaj uspeh ostavrili su odbojkaši: Nedeljković, Despot Deljanin, Pavlović, Mladenović, Đorić, Vujadin Despot, Cvetanović, Ivan Ristić, Dojčinović, Trajković, Vladimir Ristić, Smiljković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: