Juniori Sokolova bolji od Geparda

Lokalni sport - Četvrtak 28.03.2013 - 00:04

Juniori ragbi klub 13 Soko, u 1. kolu juniorskog prvenstva, savladali su na Gradskom stadionu u Vranju vršnjake iz ekipe Morava Gepardi iz Leskovca, rezultatom 36:24.

Sa meća Sa meća

Dejan Škarić, predsednik i trener kluba, zadovoljan je nastupom svoje mlade ekipe:

- Naša ekipa je započela odbranu vicešampionskog mesta sa potpuno  podmlađenim timom tako da je od 17 ragbista koji su bili u sastavu ekipe, jedanestrorici bila prva utakmica.

Protivnik je bila ekipa Geparda iz Leskovca koja nas je poslednji put pobedila tako da je postojao psihološki pritisak koji su uspešno savladali – kaže Škarić.

Za ekupu juniora Soko natupla su i šestorica mladih igrača iz Trgovišta koja su dala pun doprinos pobedi.

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 26:4, a u drugom Leskovčani su krenuli silovito i brzo ugrozili visoko vođstvo domaćina. Ipak, na kraju, velikom borbom i požrtvovanjem sokolići su ostvarili vrednu pobedu.

- Već u nedelju nas očekuje novo još veće iskušenje jer nam dolazi Crvena Zvezda. Iako je dosadašnji međusobni skor 3:0 za nas u pobedam nismo favoriti jer smo podmladili tim, a Beograđani su ostali u neizmenjenom sastavu od prošle godine. Ne predajemo se, pružićemo maksimum i nadamo se uspehu – navodi Škarić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: