Kik bokseri u Niš po medalje

Lokalni sport - Subota 27.04.2013 - 00:20

Kik bokseri KBK Vranje i KBK Junior učestvovaće na prvenstvu Srbije u “A” klasi, u disciplini lou kik, koje će se održati u Nišu, u nedelju, 28. aprila.

Nade Vranja: Nedeljković i Dragišić Nade Vranja: Nedeljković i Dragišić

Treneri Vranjanaca, Igor Mladenović i Vedran Tašković optimisti su pred takmičenje, očekuju medalje, ali i da istaknuti pojedinci iz kluba potvrde status reprezentativaca Srbije.

- Prvenstvo u Nišu biće ujedno i izborno za sastav reprezentacije Srbije za Sveskki kup koji će se održati u Mađarskoj u maju mesecu i Balkanskom prvenstvu, koje se održava na jesen.

Nadamo se da će selektor Nebojša Milošević, nakon novih uspeha, uvrstiti ponovo u reprezentaciju naše takmičare.

Najviše se očekuje od najiskusnijih, Miroljuba Nedeljkovića Muse i Slađana Dragišića, ali veliku šansu imaju i Miloš Cvetković i Radomir Nedeljković, a da li će je iskoristiti zavisi od njih, uz malo sreće koja je neophodan – kažu Mladenović i Tašković.

Radomir Nedeljković, pored toga što će učestvovati na prvenstvu u “A” klasi, radiće i finalni meč u “B” klasi sa takmičarem iz Ćuprije.

Vranjski takmičari će nastupiti u sledećim kategorijama: Miloš Cvetković do 60 kg, Radomir Nedeljković 63,5 kg, Miroljub Nedeljković 67 kg. i Slađan Dragišić 71 kg.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: