KK Feniks dao četiri državna prvaka!

Lokalni sport - Sreda 15.05.2013 - 00:59

Karatisti KK Feniks osvojili u četiri zlatne medalje, dve srebrne i dve bronzane na državnom prvenstvu Srbije održanom u Despotovcu.

Osvajaći medalja iz KK Feniks Vranje Osvajaći medalja iz KK Feniks Vranje

Istorijski uspeh, jer su prvaci države postali Bogdana Trajković, Luku Antića, Milana Milekića i Andrijanu Novković.

- Na prvenstvu je učestvovalo 68 ekipa sa 920 takmičara, pa je zato naš uspeh utoliko značajniji jer smo na pravi način reprezentovali grad Vranje – kaže Slavica Nikolič, jedna od najboljih karate trenera na jugu Srbije i učitelj mladih vranjskih karatista.
 
Osvajači medalja su: Bogdan Trajković, zlato i srebro; Luka Antić, zlato i 6. mesto; Milan Milekić, zlato i 4. mesto; Andrijana Novković, zlato; Nevena Novković, bronza; Danica Milosavljević, srebro; Luka Jović, bronza; Nemanja Raletić, 5. mesto; Dimitrije Stojilković, 5. mesto.

- Istog dana, održano je međunarodno prvenstvo u Skoplju “Silidarnost OPEN 2013” gde je učestvovalo dvoje takmičara iz našeg kluba, Mila Stošić, koja je osvojila srebrnu medalju i Lazar Trajković, bronazanu – navodi Nikolićeva.     
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: