"Klajvert i drugari" krenuli silovito

Lokalni sport - Subota 11.01.2014 - 11:56

Vranje - Juče je u Hali sportova u Vranju počeo turnir „Futsal Vranje 2014“ koji su organizovali Grad Vranje, Sportski savez Grada Vranja i Hala sportova.


Turnir je otvorio predsednik Sportskog saveza Igor Mladenović koji je svim takmičarima poželeo sreću i fer i korektnu igru, da najbolji pobede u viteškom i  fer takmičenju.

Na turniru će uzeti učešće 22 ekipe, što je rekord, jer se toliko niie prijavljivalo ni na letošnjim seoskim turnirima. Izgleda da su primamljivi nagradni fond od 170.000 dinara učinio svoje.

Ekipe će se takmičiti u četiri grupe, a po dve prvoplasirane će obezbediti plasman u četvrtfinale.

Trutrnir su otvorile ekipe „I to je to“ i „Cap-Cap“. Posle izjednačene borbe pobedila je ekipa “Cap-Cap” minimalnim rezultatom 1:0.

Rezulatati prvog dana takmičenja: „DSS“ – „Klajvert i drugari“ 2:4, „Dom učenika – „Kaldrma“ 3:9, „Plavi“ – „Družina“ 1:10, „Kul tahi Binta“ – „Mi to tako“ 3:4 i „Tehnička škola“ – „Z.Z.J.Z.“ 1:5.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: