Koliko košta vranjski tim menadžer?

Lokalni sport - Subota 11.05.2013 - 10:31

Zvonko Đorđević, tim menadžer Dinama iz Vranja, iako je duže vreme u klubu, i dalje ostaje nepoznanica za fudbalsku čaršiju, posebno po pitanju finansijskog dela njegovog angažmana.

Đorđević Đorđević

- On je tim menadžer i ima ugovor o delu. Tu može da piše šta hoće, a prema našim saznanjima plata mu je 80.000 dinara.

On ne sedi u Dinamu, rukovodi iz Beogrda ili je u Vranju dva do tri dana u nedelji, kada naplaćuje puteve troškova, odseda u hotelu i ima pun pansion.

Prema našim računicama on košta Grad opreko 1.00 evra – kaže za OK radio izvor blizak Sportskom savezu, koji iz oprvadanih razloga želi da ostane anoniman.

On svoje navode potvđuje činjenicom koliko je platu imao njegov prethodnik Siniša Stančić.

- Siniša Stančić koji j doveden kao anoniman i neiskusan trener iz Leskovca i koji je pre toga dobiio otkaz u zonašu Vlasini iz Vlasotinca imao je platu 67.000 dinara, plaćen boravak u hotelu na punom pansionu, kao i plaćen prevoz na realaciji Vranje – Leskovac i obratno kada je imao potrebe da ode i bude sa porodicom.

Pa, kad je on koštao 1.000 evra neće vlada Đorđević da košata manje – kaže naš sagovornik.

Ono što čudi fudbalere Dinama, ili bar većinu njih, je to da oni ne primaju plate po dogovoru, za razliku od trenera.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: