Konsolidacija Dinama?

Lokalni sport - Četvrtak 17.01.2013 - 01:22

Rukovodstvo Dinama, odlučilo je da pojača Upravni odbor kluba i izvrši neke kadrovske promene, pre svega, što se tiče funkcije sportskog direktora i generalnog sekretara, saznaje OK radio.

Sa jednog od mečeva Dinama Sa jednog od mečeva Dinama

Iako smo hteli da direktno čujemo šta se sprema u klubu, od predsednika Dragana Popovića, on se nije javljao na telefon i poruku koja mu je ostavljena.

Naš sagovornik, koji je jedan od bliskih Popovićevih saradnika, navodi za OK radio da se u klubu u najveće radi na konačnom uobličanju strukture novog UO, kao i na materijalnoj stabilizaciji i dovođenju iskusnih fudbalera, kako bi se izbeglo ispadanje iz Srpske lige „Istok“.

- Nijedna odluka se ne sme doneti bez saglasnosti Zorana Antića, gradonačelnika. Prema njegovim uputstvima, UO je pojačan novim socijalističkim kadrovima.

Dejan Ivanović nije više sportski direktor i to mesto se gasi, a Goran Nastić je smenjen sa funkcije generalnog sekretara.

Iako je za generalnog sekretara postavljen Miloš Antanasijević, člana Grdeaskog veća iz redova PUPS-a, on će samo figurirati u klubu zbog nepoznavanja posla, a funkciju novog tehničkog sekretara će obavljati Slađan Mišić Miško, bivši fudbalski sudija i čovek od poverenja Popovića i Antića.

Naime, očekivalo se da će se na posao i formalno vratiti dugogodišnji tehnički sekretar Ivan Mladenović, bliski saradnik Nebojše Zupančića, nekadašnjeg predsednika Dinama, a sada člana UO.

Zupančić nije mogao da vrati Mladenovića u igru jer je protiv njegovog vraćanja bio Antić.

Mladenoviću je Antić zamerio što je tužio klub i dobio po utuženju oko 1.000.000 dinara – kaže naš sagovornik.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: