"Levosojsko devojče"

Lokalni sport - Utorak 19.06.2012 - 00:09

OK radio nastavlja svoj serijal o korupciji u fudbalu, ovoga puta zanimljivom pričom o ljubljenju, grljenju i 30.000 maraka.

U jednoj obližnjoj varošici u Okrugu, gde se slavio ulazak u viši rang, čelnici kluba su bili kooperativniji i zbog odanosti i poštenja godinama su uživali status nezamenjivih u fudbalskim strukturama juga Srbije uz punu podršku „tate“. 
 
Voleli su satima da pričaju o „tatetovom“ čukundedi, koji je  poznavao Rusa Vronskog,  jer je došao da pogine na njegovoj njivi zbog neostvarene ljubavi sa Anom Karanjenom. 
 
Ta klapa je predala trideset hiljada maraka, oduzetih od poreskih obveznika,  u jednom obližnjem selu, u kafani „Kirilo i Metodije“. 
 
Pare su dva puta pokazane da bi se izlaslanici uverili, a onda je nastalo urnebesno obostrano veselje, uz muziku, čoček i ljubljenje do zore. 
 
„Pocepali su obraze od srećnog ljubljenja, Svi se normalni ljube tri puta, oni trideset, zbog „mačora“ - pričao je jedan od konobara koji morao sve to da posmatra. 
 
Od domaćina u ljubljenju su prednjačili Đetić, Cincula, a brojao je sekretar  Krke.
 
Ono što je bilo upadljivo, to je da se 30 puta uzastopce naručivala pesma „Levosojsko devojče, kitka šarena“.
 

Svečanost, uz trube, zurle, grneta i gočeva i dan danas se prepričava gostoprimstvo, gazdi bez krčmara, u okolini i dalje. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: