Ma može - baš sve

Lokalni sport - Petak 22.06.2012 - 00:26

Kao klasična priča o tome kako se "buše" igrači, u vranjskoj fudbalskoj čaršiji navodi se primer jednog od igrača FK Dinamo.

- Da sve može, pokazuje baš taj slučaj. Tada su svi u klubu znali da će on i najrođenije da proda za novac. Njegova zamena, onaj koji je mogao da ga zameni na toj utakmici na volšeban način se izgubio. Ustvari, bio je „bolestan“. 
 
Jedina alternativa bio je dečak iz podmlatka. Utakmica bitna, Dinamo je i tada vrlo lako mogao da se domogne višeg ranga. 
 
Da bi bili sigurni, uprava je odredila jednog čoveka koji će da prati pomenutog igrača Dinama na svakom koraku, posebno kad stignu u mesto gde se igrala utakmica. 
 
Čovek je stajao svo vreme pored igrača, i u svalačionici i pred sam početak utakmice igrač je „morao“ u WC. 
 
„Od vaših sumnji preseče me stomak“, rekao je pratiocu. 
 
Ušao je u WC, pratilac je stajao pred vratima. Novac je igraču ubačen kroz prozorčić, presavijen i vezan lastrežom og gume. 
 

Radilo se o velikoj sumi, otprilike današnjih pet hiljada evra. Dinamo, iako mnogo igrački jači, izgubio je tu utakmicu, a dva gola primio na na čudan način, zahvaljujući greškama pomenutog igrača – kaže naš sagovornik.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: