Manasić ponovo najbolji

Lokalni sport - Četvrtak 16.05.2013 - 10:29

Stefan Manasić iz Vranja osvojio je zlatne medalje na evropskom prvenstvu u bendž presu RAW u disciplini snage održanom u Bačkoj Palanci i postao evropski šampion u kategoriji tinejdžera do 20 godima i juniora do 23 godina, u disciplini takmičara do 110 kg..

Manasić Manasić

Manasić, trenutno najveća vranjska i srpska juniorska nada u bendž presu, u prvom pokušaju uspešno je podigao 180 kg, u drugom 190 kg, a u trećem 200 kg.

Sa ovim podignutim težinama osvojio je prva mesta u kategorijama i pokazao da je najjači tinejdžer i junior Evrope.

On je zvanično proglašen za najjačeg tinejdžera i juniora, u kategoriji do 110 kg.

Takođe je proglašen za apsolutno najjačeg tinejdžera i juniora na ovom Evropskom prvenstvu.

- Na ovom Evropskom prvenstvu Rade Savić iz Smedereva, inače trener Manasića, podigao je 290 kg. i osvojio prvo mesto u kategoriji seniora preko 140 kg.

Takođe je proglašen za relativno apsolutno najjačeg takmičara. Radimo po istom vrhunskom programu, puno toga sam podredio ovom sportu i očekujem nove uspehe – kaže Manasić.

Prema planu, Manasića u maju očekuju još dva Evropska prvenstva u druge dve federacije i to u Knjaževcu, u periodu od 20. do 25. maja i 25. i 26. maja u Budimpešti u Mađarskoj, takođe u bendž presu RAW.

- Nadamo se dobrim rezultatima sa ova dva takmičenja jer sam u formi i to sam dokazao podigavši 200 kg. u Bačkoj Palanci – tvrdi Manasić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: