Memorijalni turnir “Miša Popović”

Lokalni sport - Četvrtak 06.02.2014 - 09:47

Vranje - Nakon dve gpodine prekida, u subotu, 8. februara, biće održan memorijalni turnir u malom fudbalu “Miša Popović”, u organizaciji Sportskog saveza Grada Vranja i Sportske hale.

Prema rečima organizatora, Joce Ristića, jednog od trenera Dinama, na turniru će učestvovati četiri kadetska tima: FK Dinamo, OFK Vranje, FK Morava iz Vladičinog Hana i FK Radnik iz Surdulice.

Turnir će, utakmicom u 10 časova otvoriti petlići Dinama i Vranjske Banje, a u 14 časova će veterani ova dva tima zatvoriti turnir.

- Sa mojim dolaskom na čelo Sportskog saveza nastavljamo sa održavanjem ovog turnira koji će postati tradicionalan kako je i zamišljeno.

Lik i delo Miše Popovića, sportiste i sportskog radnika, dužni smo da poštujemo i negujemo – izjavio je Igor Mladenović, predsednik Sportskog saveza.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: