Miloš dobio poziv za REPREZENTACIJU SRBIJE

Lokalni sport - Ponedeljak 23.12.2019 - 12:47

Vranjanac Miloš Trajković dobio je poziv za futsal reprezentaciju Srbije kojoj predstoji revijalni meč u Višegradu.

Borba za mesto u nacionalnom timu FOTO: Facebook Borba za mesto u nacionalnom timu FOTO: Facebook
Futsal selekcija Srbije koja je u godini na izmaku zabeležila odlične rezultate, svoje aktivnosti u 2019. završiće odlaskom u Višegrad, na odigravanje revijalne utakmice protiv selekcije Grada Višegrada, koja će se održati u četvrtak, 26.decembra.
 
Selektor Goran Ivančić iskoristiće ovo poslednje okupljanje pred novogodišnju pauzu kako bi isprobao još neke kandidate za predstojeću Elitnu rundu kvalifikacija koja će se odigrati od 31.01. do 04.02. u Niškom Čairu, a na spisku su se našli isključivo igrači iz domaćih klubova, na koje se najozbiljnije računa u budućnosti.
 
U ponedeljak 23.decembra u Beogradu okupiće se sledeći igrači:
 
Golmani: Nemanja Milanović (Ekonomac), Miljan Radmanović (Crvena zvezda). Igrači: Saša Digić, Aleksandar Gavrilović, Lazar Milosavljević (Ekonomac), Pavle Pešić, Stefan Aleksić, Nikola Milašinović (FON), Miloš Trajković (Vranje), Dejan Jovanović (Novi Pazar), Nemanja Jovanović, Nenad Rančić (Vintersport), Nikola Lekić (Zemun Samo Pravo), Đorđe Rosić (Metalac).
 
Futsal „orlovi“ odradiće tri treninga u Beogradu, uoči odlaska za Višegrad, a selektor Goran Ivančić očekuje dosta od ovog okupljanja:
 
Poziv iz Višegrada poklopio se sa našim željama da okupimo igrače iz naše lige i da proširimo bazu reprezentativaca, jer ima jako puno talentovanih momaka koji strpljivo čekaju svoju šansu i ovo će biti jedna od njih. 
 
Biće ovo lep način da u dobrom raspoloženju ispratimo godinu u kojoj je bilo dosta uspeha, a već sredinom januara startujemo sa pripremama za Elitnu rundu kvalifikacija za Prvenstvo sveta, a kao što je poznato bićemo domaćini ovog turnira u Nišu od 31.januara do 05.februara – istakao je selektor Goran Ivančić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: