Mitić kao Vidić

Lokalni sport - Nedelja 10.02.2013 - 10:45

Miloš Kakiša Mitić uskoro puni 19 godina, a snagom svog talenta nagoveštava da će u dogledno vreme biti standardan u Dinamu na mestu štopera.

Mitić Mitić

Pažnju na sebe skrenuo je igrom u mlađim kateforijama OFK Vranje, gde je igrao do selekcije kadeta.

Njegova karijera ide uzlaznim putem kada prelazi u omladince Dinama, gde trenira pod rukovodstvom iskusnog trenera Slobodana Zdravkovića Makija.

Igre u omladinskoj ekipi Dinama odmah su zapažene od tadašnjeg trenera prvog tima Dinama Davora Tasića koji mu povremeno daje šansu da zaigra u seniorskoj konkurenciji, što on koristi na pravi način.

Mitić je mlad igrač, beskrompomisan borac, koji glavu stavlja gde drugi nesme nogu, ima odličan pregled igre i smisao za postavljanje, zna da iznese loptu i rastereti igru pred sopstvenoim golom.

Ima sve karakteristike da bude standardni prvotimac Dinama, a kroz vreme i da se oprovb u nekom jačerm i organizovanijem timu.

Idol mu je Nemanja Vidć, proslavljeni štoper Crvene Zvesdre, moskovskog Spartaka i engleskog Mančester Junajteda.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: