Mladenović na čelu Pčinjske lige

Lokalni sport - Petak 15.06.2012 - 00:37

Ivica Mladenović, poznati sportski radnik iz Vranja, trebalo bi da bude novi direktor Pčinjske fudbalske okružne lige umesto Srđana Stajića Dide, koji na toj funciji u minulom periodu nije zadovoljio.

Mladenović Mladenović
Stajiću se najviše prebacuje „slučaj Jelašnica“, gde nije na pravovremen i odgovarajući način reagovao i na taj način iskazao nedostatak autoriteta među saradnicima iz ekipa koje čine ligu.
 
Mladenović je, koji je već viđen na mestu direktora lige,  svojevremeno je bio fudbalski sudija, a potom rukovodio na važnim funcijama u OFS Pčinjskog okruga. 
 

- Uvešćemo niz novina, a ono što sigurno najviše interesuje medije to je da će proraditi zvanični sajt okružnog fudbalskog saveza Pčinjskog okruga. Biće zastupljene sva fudbalska takmičenja u okrugu, klubovi, udruženja sudija i trenera, razni dokumenti i istorijat saveza. Na jednom mestu ljubitelji fudbala imaće sve informacije od Pčinjske lige, preko Niške zone do Srpske lige. Biće zastupljen i futsal – kaže za OK radio, Mladenović.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: