Mladost prošla, Pande pale

Lokalni sport - Sreda 13.03.2013 - 09:03

Ekipe OK Panda i ŽOK Mladost igrala su svoje utakmice u redovnom kolu Međuokružne lige Leskovac i zabeležile polovičan uspeh.

ŽOK Mladost na terenu ŽOK Mladost na terenu

Ekipa OK pande gostovala je u Bojniku favorizovanoj ekipi Puste Reke i i izgubila, rezultatom 3:0.  

Po setovima je bilo: 25:21, 25:23, 25:22.

U toku nedelje očekuje ih mesni derbi sa drugom ekipom ŽOK Vranje.
 
Pionirke OK Panda igrale su u 3. kolo Kupa na teritoriji okruga i bile ubedljive u Surdulici.

- Pobedili smo ekipu Surdulice rezultatom 3:0, tako da smo prvi za sada u Pcinjskom okrugu sa tri pobede i maksimalnih devet bodova.

U sledećem kolu dočekujemo ekipu Moravu iz Vladičinog .Hana i očekujemo novu pobedu – navodi Oliver Tončić, predsednik OK Panda.

Za razliku od odbojkašica Pande koje su izgubile od Puste reke, odbojkašice Mladosti, koje predvodi iskusni trener Velizar Ranđelović, bile su uspešne i  savladale istog rivala Pustu Reku iz Bojnika, rezultatom 3:0.

Po setovima je bilo: 25:14, 26:24, 26:24.

- Bila je to odlična utakmica, do kraja neizvesna, gde smo pokazali karakter pobednika što nas posebno raduje. Junak utakmice bila je naš libero Kristina Grobelnik – kaž Ranđelović.

Za ŽOK Mladost su nastupile: Đorđevic, Tasić, Stefanović, Stoiljković, D. Stošić, Cvetanović, Stnisavljević, Dimitrijević, Aritonović, Milošević, E. Stošić, Grobelnik.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: