"Mladostaši" kreću 1. avgusta

Lokalni sport - Sreda 31.07.2013 - 02:31

Miodrag Robi Nikolić, bivši rukometaš Vranja i iskusni trener, izvršiće 1. avgusta zvaničnu prozivku rukometaša GRK Mladost za novu sezonu u Drugoj ligi “Morava”.

Nikolić Nikolić

Robi Nikolić, bivši rukometaš Vranja i iskusni trener, izvršiće 1. avgusta zvaničnu prozivku rukometaša GRK Mladost za novu sezonu u Drugoj ligi “Morava”.

- Praktično, nismo prestajali sa radom tokom leta. Sve selekcije, po godištima, treniraju svakodnevno po programima za njihov uzrast.

Ekipa nam je mlada, sastavljena od dečaka rođenih 1997. i 1998. godine. Cilj je da se dalje ravnopravno borimo za ostanak u ligu i da radom stvaramo nove asove.

Naša škola je poznata uparvo po tome što smo u poslednjih 10-tak i više godina nepresušna baza za RK Vranje – navodi Nikolić.

Prošlogodišnje takmičenje u Drugoj ligi “Morava” izneli su sami, finasirali su roditelji i uprava.

- To je stvarno nedopustivo ponašanje ljudi koji vode računa o vranjskom sportu.

Mi samo zvanično prijavljeni u Registru klubova  marta 2012. godine i zvanično postojimo godinu ipo dana. Novoformirani RK Vranje 1957. registrovan je dva meseca posle nas, ali je na budžetu.

Nemamo ništa protiv, gotovo ceo tim koji je igrao za njih su dečaci koje smo mi stvorili.

Želja je da imamo saradnju, da stvaramo igrače za RK Vranje 1957, ako su im ambicije da stvore respektabilnu ekipu, ali treba da pomognu finasijski da se 120 mladih rukometaša GRK Mladost  u razunim selkcijama nesmetano takmiče u svojim ligama – kaže Nikolić.

Umesto saradnje, Nikolić se boji da se vodi politika da se  GFK Mladost ugasi i nestane sa rukometne scene.

- Ako su prioritet kvalitetni rukometaši iz naše sredine koji će igrati Prvu ligu “Istok” bez bojazni od ispadnja, onda je saradnja itekako moguća i potrebna.

Ukoliko se politika vodi u drugom smeru, na dovođenju rukometaša sa strane onda je to vraćanje unazad i preti ponovna agonija vranjskom rukometu koji je ove sezone doživeo, kakav-takav procvat – ističe Nikolić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: