Morava počela pripreme

Lokalni sport - Sreda 16.01.2013 - 11:07

Košarkaši Morave, pod rukovodstvom trenera Vlade Marinkovića, dva puta dnevno treniraju u sali Gimnazije u Vladičinom Hanu, sa namerom da potpuno spremni dočekaju nastavak prvenstva u 2. Muškoj košarkaškoj ligi Srbije.

KK Morava KK Morava

- U prvoj fazi priprema podigli smo nivo fizičke spremnosti na željeni nivo, radimo naporno, uigravamo linije tima, razne taktičke varijante, jer imamo nove košartkaše koji su u klub stigli kolo pre kraja prvenstva.

Tu su braća Miloš i Aleksnadar Andrejević iz subotičkog Spartaka, inače bivši košarkaši leskovačkog Zdravlja, Nikola Stojković iz KK Jug iz Vranja i povratnik u ekipu, naš Igor Jovanović – kaže Marinković.

Košarkaši Morave će do početka drugog dela šampionata, 26. januara, kada na svom parketu dočekuju ekipu Plane, odigati nekoliko prijateljskih utakmica. Najavljen je meč sa jednim od prestižnih bugarskih prvoligaša, ekipom Levskog ili Sofije.

- Bićemo potpuno spremni da nastavimo sa uspesima i našem parketu pobedimo dobru ekipu Plane iz Velike Plane. Naš cilj je sam vrh tabele i tu ostupanja nema – navodi Marinković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: