Mrštane umesto Marakane

Lokalni sport - Sreda 20.06.2012 - 00:33

Dragan Kostić Ćuvta, jedan od najiskusnijih trenera u Dinamu, smatra da treba stišati strasti u pogonu omladinaca i da treba fudbalski rečeno „spustiti loptu“ na zemlju.

Kostić Kostić
- Najveći gubitnici su igrači, jer su mnogi od njih  imali priliku da igraju sa omladincima Zvezde, Partizana, Vojvodine… Ovako, igraće za prvi tim u Mrštanima, Bivolju.... 
 
Ne treba kinjiti te dečake, još su mladi, imaju tek 18 godina, oni su ostvarili maksimum u ligi i veliki uspeh osvajanjem drugog mesta. 
 

Treba biti realan - ako ekipa izgubi od ekipe Car Konstantina od koje beži 16 bodova na tabeli ili igra sa ekipom Bora nerešeno, a beži joj 34 boda,  onda je to pokazatelj da nema kvalitet za Kvalitetnu ligu Srbije. Setite se one generacije koja je igrala tu ligu pre šest godina, uporedite i sve će vam biti jasno – kaže Kostić.   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: