Najdogađaj godine u sportu: Pomoć obolelom veteranu

Lokalni sport - Sreda 01.01.2014 - 11:57

Veterani Dinama iz Vranja, njih preko 30, odigrali su humanitarni meč za pomoć bolesnom bivšem fudbaleru Bobanu Pešiću Robiju, kako bi se prikupila određena svota novca za njegovo dalje lečenje.

Sa lica mesta Sa lica mesta

- Odigrali smo predigru pred utakmicu Dinamo – Rudar Alpos, podelivši se u dve ekipe. Smatramo da je akcija delimično uspela, jer smo očekivali da će veći broj ljubitelja fudbala uključiti.

Sakupljena je određena suma, a nadamo se da će pomoći SO Vranje i Sportski savez grada Vranja, čiji je Pešić radnik.

Ne radi se o velikom novcu, pa očekujemo da akcija bude uspešna, a Pešiću želimo brzo ozdravljenje – kaže za OK Radio Nenad Jakšić, bivši fudbaler i trener petlića u Dinamu.

Jakšić se u ime porodice Pešić zahvaljuje svima koji su novčano pomogli akciju na jučerašnjoj utakmici, kao i svojim saigračima i fudbalskim drugarima - Branislavu Stošiću Banetu, Branku Anđelkoviću Ćufti, Slađanu Tomiću Selji, Slobodanu Ivkoviću Leski, Dejanu Osmanoviću Kaleji, Draganu Stojanoviću Firgi, Dimitriju Stošiću Kljači, Vladi Stamenkoviću, Igoru Stojkoviću Krespu, Draganu Antansijeviću Švabi, Goranu Mladenoviću Ttaru, Slavoljubu Stevanoviću Šotetu, Marjanu Đorđeviću Macanu, Miodragu Veljkoviću Mišku, Joci Ristiću Riletu, Momčilu Novkoviću Moši Sekiri, Nikoli Iliću Trski i drugima.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: