Napredujem u Jagodini

Lokalni sport - Petak 10.01.2014 - 10:43

Dušan Stojanović, do jeseni igrao je za mlađe kategorije Dinama iz Vranja gde se afirmisao i iskazao svoj talenat i veliki potencijal. Od jesenas je prešao u kadetsku selekciju superligaša Jagodine.

Dusan Stojanovic Dusan Stojanovic

- Odlično sam primljen od saigrača, trenera i čelnih ljudi kluba, igram za kadete u ligi RIS, a na pojedinim utakmicama u sastavu i za Kvalitetnu ligu. Po svoj prilici, na polusezoni ili na kraju sezone igraću standardno u Kvalitetnoj prvoj ligi.

Snalazim se dobro. Igrao sam na krilu, pa sam na zahtev trenera nekoliko utakmica odigrao kao zadnji vezni.

U poslednjih nekoliko kola, trener me je vratio na svoju standardnu poziciju u špicu. Inače, pohađam Srednju saobracajnu školu u Ćupriji i ostvario sam dobar uspeh.

Živim sam u stanu, redovno idem na treninge, treniramo na stadionu, u teretani...

U početku su mi treninzi bili naporni, a kasnije kada sam navikao na taj sistem rada bilo mi je lakes – kaže za OK Radio Stojanović.

Okupljanje za zimske pripreme počinje im 21-og januara. Od tada kreću sa treninzima, a postoji mogućnost da idu na pripreme.

- Za vreme zimskog raspusta smo dobili plan i program rada  kojeg se pridržavam. Jagodina je ozbiljan klub, puno ulaže u mlade igrače i smatram da sam izabrao pravu sredinu gde mogu fudbalski da napredujem – ističe Stojanović.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: