Nastić postao "discipliničar"

Lokalni sport - Subota 16.02.2013 - 11:35

Goran Nastić, fudbaski radnik iz Vranja, dobio je veliko priznanje za svoj rad jer je imenovan za člana Disciplinske komisije fudbalskog regiona istočne Srbije.

Nastić Nastić

Za člana disciplinske komisije Nastić je izabran u Nišu 15. februara, na radnoj sednici Skupštine FS RIS.

Za predsednika Disciplinske komisije FS RIS izabran je Jovan Božović, a članove Dragan Živković i Goran Nastić.

Interesantno je da je Goran Nastić postavljen na značajnu funkciju u Savezu onda kada je dobio otkaz u GFK Dinamo, a ne njegovom mestu je doveden Slađan Mišić Miško, radnik “Vodovoda”.

Iako se Nastić visoko kotira u RIS, a posebno kod predsednika sudijske organizacije FSS Bogoljuba Stepanovića, u Dinamu je bio na udaru novog rukovodstva, predsednika Dragana Popovića i potpresednika Nebojše Zupančića.

Nastić je deo sportsko fudablskog klana na čelu sa Dejanom Ivanovićem Jovom koji je u direktnoj konfrontaciji sa aktuelnim rukovodstvom GFK Dinamo.

Goran Nastić bio je fudbalski sudija, a funkciju generalnog sekretara obavljao je u FK Železničar iz Vranjske Banje i FK Dinamo. Delegat je i posmatrač na utakmicama Srpske lige “Istok”.

Nastić je jedan od osnivača novog GFK Dinamo.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: