Ne idu u Španiju

Lokalni sport - Subota 11.01.2014 - 11:53

Vranje - Prvi deo takmičenja ekipa mlađih pionira OKK Plej 017 iz Bujanovca završila je na prvom mestu na tabeli bez poraza sa koš razlikom 437:159 od 8 odigranih kola.


Treba napomenuti, da napomenuti da je ekipa “Danilo Bosković” iz Grdelivce predala utakimicu na svom terenu 20:00, inače bi koš razlika bila još ubedljivija.

Nakon pauze fomirala se kvalitetna liga od 6 ekipa koje su prošle dalje. Prvenstvo se nastavlja 25. i 26. januara.2014. godine.

- Ekipa je krenula sa pripremama 8. januara, svi igrači su na  okupu. Treninge sprovodimo u hali Sportskog centra "Mladost" Bujanovac gde i igramo utakmice.

Dečaci su povećeni košarci i svaki trenutak koriste kako bi što više napredovali. Nadamo se da ćemo i u nastavku takmičenja postići iste rezultate kao i dosad iako je grupa mnogo kvalitetnija. Kao nagradu za naš uspeh usledio je poziv za učešće na prestižnom turniru u Španiji u gradu Rosos.

Nažalost, ne verujem da ćemo se odazvati pozivu zbog nedostatka finasijskih sredstava, s obzirom da klub, i pored ovako velikog uspeha koji ima i velikog broja dece koja trenira, nije na bužetu opštine Bujanovac.

Jednostvano nam nije odobreno od strane čelnika opštine Bujanovac da budemo na budžetu, kao i ostali klubovi koje se i ne takmiče u ligama, iz ma kog sporta da su – kaže za OK Radio Nenad Stajić, trener i glavni organizator rad u OKK Playu 017.

Za mlađe pionire OKK Play 017 nastupaju: Bernard Beni  Morina (kapiten), Branislav Prokopijević, Melvin Rašitović, Nebojša Krstić, Miljan Stojanović, Strahinja Zdravković, David Trajković, Milan Bradić, Pavle Dimitrijević, Dimitrije Nakić, Nikola Marković, Nikola Trajković, Marko Nikolić, Nemanja Cvetković, Danilo Dabetić, Lazar Stoiljković, Aleksandar Janjić, Luka Stojanović, Mateja Stojanović.

Stručni štab čine: Nenad Stajić (trener), Dragan Milić (pomoćni trener), Marjan Jovanović (pomoćni trener), Slađan Videnović (statističar), Aleksandar Apostolović  (službeni predstavnik).
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: